Závody a večírek...

Autor: Bin (15.03.2009)

Jsem normálně měkejš. Místo abych zatvrdil a čekal, že SE tady objeví alespoň krátkej článeček od kohokoliv o dojmech ze závodů, nebo aspoň z následujícího večírku, o kterém všichni básnili a těšili se dlouho do předu…..
Hned na úvod musím pochválit účastníky našeho mládežnického kroužku, kteří v pondělí před závodem neváhali uposlechnout (vyjímečně a doufám že ne naposled ) mojích instrukcí a po dopravě lešení ze školního sklepení do tělocvičny se vrhli na chyty, které bylo jako každý rok nutno sundat ze stěny a očistit. Tohoto úkolu se zhostili na výbornou ( někteří na „jedna mínus“). Během týdne, už klasicky, vznikaly během dohadování, přelézání i občerstvování závodní cesty pro dětičky i mládež do 16ti let, kteří v sobotu kolem 8. hodiny kvalitně zaplnili tělocvičnu. Pro tentokrát jsme obtížnost cest odhadli dobře, takže mládežníci nekomplikovali rozhodování o nejlepších potřebou superfinálových cest. Snad jen nejmladší – do 10ti let – a ti museli mít superfinálovky dvě.Holt, vždycky se najde někdo, komu podáte prst a chtěl by celou ruku. No, na konec všechno dobře dopadlo a mohli jsme rozdávat ceny pro nejlepší bustřiče. Po částečném uvedení tělocvičny do skoro původního stavu se spousta pořadatelů vrhla na stěnu a tvrdou muziku z bajkových a frírajdových videí, které neúnavně promítal Vikošek nebylo přez funění a vzájemné povzbuzování skoro slyšet. Takže nám závodnická atmoška vydržela asi tak do osmé večerní. Pak Bubák Karel usoudil, že už si způsobil dostatečné bandasky a vydal pokyn ke sladění nástrojů. Do našich muzikantských řad už tradičně zavítal multiinstrumentalista Krbi, čímž se značně zvedla úroveň reprodukovaných
skladeb, vysoké tóny po celý večer kvalitně dodával Leoš z Havířova svojema flétnama a náš tisíckrát obehraný repertoár obohatila Kačenka se svým akordeoneónem, čímž nám vytřela zrak a krásně nakrmila uši.
Dále bych chtěl (nechtěl, ale co se dá už teď dělat ) udělit důtku všem ženám a dívkám kromě našeho milovaného Oplaskla, jelikož zbaběle a zcela proti plánu odmítli účast v zábavné půlnoční soutěži. Kdo byl, ví, kdo nebyl, prohloupil. To jako varování pro příště.
Kolem třetí hodiny ranní se většina účastníků zdekovala do svých doupat a my, pozůstalí, jsme polehali porůznu pod stěnu, do šaten i do posilky. O půl osmé budíček a zlikvidovat poslední důkazy o tomto našem každoročním působení v tělocvičně, neboť v 10 hodin už tam měli začít řádit zase jiní.
To by bylo asi tak vše, jenom bych vás všechny poprosil po přečtení tohoto mého výplodu o minutu ticha za zkyslej guláš, kterej byl výbornéj ( kdo ochutnal potvrdí ) a kterej jsme kolektivně vařili do jedné do rána ve Vikošovym sídle a krásně jsme mu ho tím proaromatizovali. Ještě za tři dny jsem ho cítil z trička….
Dík, zdar,
Bin

P.S. Kdo má ještě sekeru v bufáču (víme o vás ), ať ji prosím dorovná. Soupis je na stěně v kasičce.

Komentáře

Cube | MAIL (15.03.2009 v 16:00)
Tímto se omlouvám všem báječným aktérům, od kterých jsem pro fotky nesehnal Model Release... snad to kousnete :)
Cube

Fotky k článku



Přidat fotky

Přidat komentář
*
*

Pole označená * je nutné vyplnit.